Το τέλειο σνακ για το σχολείο και το γραφείο, ειδικά αν σας λείπει το ψωμί, που και που, όπως σε εμένα!

Υλικά:

2,5 φλιτζ, αλεύρι αμυγδάλου

1/2 κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα

3 αβγά

1 κουτ. της σούπας μέλι

1/2 κουτ. του γλυκού μηλόξυδο

1/5 φλιτζ. ελιές καθαρισμένες και ψιλοκομμένες

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά.

Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά και ρίχνουμε μέσα το μέλι και το ξύδι.

Προσθέτουμε το μείγμα με τα αβγά, στα υπόλοιπα υλικά μας, ρίχνουμε μέσα και τις ελιές και ανακατεύουμε καλά.

Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο ένα μακρόστενο φορμάκι (20 εκ.) και βάζουμε μέσα το μείγμα.

Ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

One comment

Reply

Parrot head groupies? Nope, probably not many of those. But I HAVE heard talk about “Bank Bu&81esn#n22i; out there. But, don’t worry – you’re my one and only bank bunny!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *