Καταπολεμάμε τη ζέστη!

Καθώς είμαστε πλέον βαθιά μέσα στο καλοκαίρι, η ζέστη γίνεται όλο και πιο έντονη. Σας έχω, λοιπόν, δροσερό «ποτάκι» για κάθε στιγμή της ημέρας!

Πρόκειται για αρωματισμένο ανθρακούχο νερό με δυόσμο, λεμόνι και αρώνια και είναι τέλειο για κέρασμα στο μπαλκόνι, ένα ζεστό απόγευμα, αλλά και καλή ιδέα για παιδικό πάρτι, βάφτιση ή οποιοδήποτε κάλεσμα στο σπίτι ή το εξοχικό.

Όταν πέσει ο ήλιος, σερβίρεται ωραιότατα και με λίγη βότκα!


View this post on Instagram

Ακολουθούν οδηγίες αντιμετωπισης της ζέστης: Βάζουμε σε ένα ποτήρι αρώνια, δυόσμο και μια φέτα λεμόνι. Τα πατάμε λιγο για να βγάλουν τα αρώματά τους, προσθέτουμε παγάκια και κρύο νερό ή σόδα και απολαμβάνουμε στον καναπέ κοιτώντας από το παράθυρο! Αν το έχουμε πραγματικά ανάγκη, προσθέτουμε κ λίγη βότκα! #bubblesandavocados #foodielife #foodblogger #summer #foodgasm #cleaneating #healthyfood #healthyrecipes #foodphotography #paleo #easyrecipes #taste #recipe #recipetesting

A post shared by Bubbles & Avocados (@bubbles_kat) on

Υλικά:

750ml ανθρακούχο νερό (προτιμώ το Ξινό νερό)  ή νερό

Χυμός από 1 λεμόνι

1 χούφτα δυόσμος πλυμένος

½ φλιτζ αρώνια

Εκτέλεση:

Σε μία μεγάλη κανάτα βάζουμε τον δυόσμο, τον χυμό από το λεμόνι και την αρώνια και τα πατάμε με ένα γουδί, ώστε να βγάλουν όλα τους τα αρώματα.

Ρίχνουμε το ανθρακούχο νερό (ή νερό) μέσα στην κανάτα και το δροσερό ποτό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με φέτες από λεμόνι, μπόλικα παγάκια και δυόσμο.

IMG_6708

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *