Βόλτα στα νότια για bao και κοκτέιλ!

Τον Βασίλη Καλλίδη φαντάζομαι ότι τον γνωρίζετε όλοι, όπως και το Pink Flamingo! Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζετε είναι ότι το Pink Flamingo, κατηφόρισε στα νότια και συγκεκριμένα δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Somewhere στην Βουλιαγμένη. Και αυτό από μόνο του ήταν ένας καλός λόγος για να κατέβω στα Νότια, πράγμα που δεν συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά και να κάνω το καθιερωμένο μου cheat meal.

Τα bamboo streamers και τα wok παίρνουν φωτιά ο σεφ μαγειρεύει μπροστά σας και οι παρέες μοιράζονται τα πάντα πάνω στο τραπέζι, ακριβώς όπως θα έκανε ο Βασίλης στο σπίτι του. Το Pink Flamingo, από το κέντρο της Αθήνας, κατεβαίνει στο στυλάτο boutique hotel SOMEWHERE και το pop up εστιατόριο στήνεται στον πιο δροσερό και όμορφο κήπο, ακριβώς πάνω από την αθηναϊκή Ριβιέρα. Από Τετάρτη έως και Κυριακή, 08:30-00:30.

Σε περίπτωση που βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα φοβερά κοκτέιλ (εγώ δοκίμασα το “Hotel Kostis” – όνειρο!).

Screen Shot 2020-07-29 at 23.47.12

Όσο για το φαγητό, παίρνω μια βαθιά ανάσα και σας λέω ότι αξίζει να πάτε μεγάλη παρέα για να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πιάτα. Μπορεί να είμαι προκατειλλημένη αφού η ασιατική κουζίνα είναι η αγαπημένη μου, αλλά μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα bao, dim sum και κυρίως- και εδώ θέλω την προσοχή σας- το bao burger με buttermilk fried chicken, kimchi, garlic mayo και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες!

Screen Shot 2020-07-29 at 23.40.17

Στο τέλος υπάρχει η επιλογή του double chocolate cookie sandwich, το οποίο αν και έφαγε η υπόλοιπη παρέα, εγώ προτίμησα να μην το δοκιμάσω, μιας και το cheat meal μου περιορίζεται συνήθως στα αλμυρά!

Πολύ όμορφη πινελιά, τα φοβερά χαρτόνια που συνοδεύουν τα πιάτα με το μήνυμα “All Humans, Equal Free”, τα οποία μου άρεσαν τόσο πολύ, ζήτησα ένα για να το πάρω σπίτι και ο Βασίλης μου έφερε μία ολόκληρη σακούλα!

Screen Shot 2020-07-29 at 23.47.31

Τον ευχαριστώ πολύ!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *