Βγείτε έξω για brunch, σε εστιατόρια και ταβέρνες. Κάθε κατάλογος έχει κάτι που μπορείς να παραγγείλεις και θα στο αποδείξω! Αρκεί να δεις #tipiranafao.

Εάν κατεβαίνετε συχνά προς Κολωνάκι μεριά θα έχετε συνατήσει σίγουρα το «it Restaurant» στον αριθμό 29 της οδού Σκουφά.

Είναι ένα μαγαζί που προτιμά τα βιολογικά προϊόντα και εκεί μπορεί να βρει κανείς καθαρές και αγνές γεύσεις χωρίς πολλά πρόσθετα. Ο δρόμος με έβγαλε στο It Reastaurant ένα μεσημέρι Σαββάτου. Εκεί θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία στο κατάλογο με λέξεις όπως κινόα, γλυκοπατάτα και αβοκάντο. Τρία από τα φαγητά που δεν λείπουν από την διατροφή μου και έχουν υψηλή διατροφική αξία.

Το μαγαζί είναι γνωστό για το brunch που σερβίρει, οπότε το μάτι μου έπεσε κατευθείαν σε διάφορα πιάτα που είχαν την λέξη «αβγό» μέσα. Άλλωστε, υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του;

Ιδού #tipiranafao!

Brunching @it_restaurant #tipiranafao #brunch #eggs #bubblesandavocados #organic #cleaneating #avocado

A photo posted by katerina nanopoulou (@bubbles_kat) on

Αν και οι επιλογές ήταν πολλές, το πιάτο πρωινού που μου τράβηξε την προσοχή ήταν εκείνο που είχε ψωμάκι ολικής άλεσης, με αβοκάντο, κινόα και δύο αβγά ποσέ. Επειδή αποφεύγω το αλεύρι, ακόμα και το ολικής, είπα να αφήσω το ψωμάκι και να απολαύσω όλο το υπόλοιπο πιάτο. Ήταν πεντανόστιμο και όσο χορταστικό έπρεπε για εκείνη την ώρα το μεσημέρι, ώστε και να χορτάσω και να μην μου κοπεί η όρεξη. Εγώ το συνόδευσα με έναν καφέ Americano, αλλά πέρασε από το μυαλό μου να δοκιμάσω ένα smoothie. Ίσως την επόμενη φορά. Έχω ήδη σταμπάρει την σαλάτα με τον φρέσκο σολομό με σπανάκι, μαρούλι, αρακά, αβοκάντο, άνηθο και βινεγκρέτ μελιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *