Βγείτε έξω για brunch, σε εστιατόρια και ταβέρνες. Κάθε κατάλογος έχει κάτι που μπορείς να παραγγείλεις και θα στο αποδείξω! Αρκεί να δεις #tipiranafao.

Υπάρχουν εστιατόρια που είναι εύκολο να βρεις κάτι πιο υγιεινό και clean για να φας και υπάρχουν και άλλα που είναι αρκετά δύσκολο. Θα έλεγα ότι το Bella Vespa βρίσκεται κάπου στην μέση.

Στην Γλυφάδα, και συγκεκριμένα στον αριθμό 11 της οδού Κύπρου, το Bella Vespa, όπως πληροφορήθηκα, αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς κατοίκους των νοτίων προαστίων και ειδικά όσων έχουν μικρά παιδιά, αφού έχει μέσα έναν μικρό παιδότοπο που οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους, την ώρα που εκείνοι τρώνε. Αν πάλι δεν έχεις παιδιά, ίσως να μην προτιμήσεις το Σάββατο και την Κυριακή μεσημέρι, αφού σχεδόν όλο το μαγαζί γεμίζει με γονείς με καρότσια και παιδιά.

Ας πάμε τώρα στο μενού και στο #tipiranafao.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το Bella Vespa είναι ένα μαγαζί που φημίζεται για την πίτσα και τις μακαρονάδες του και θα ήταν αλήθεια. Από την άλλη, όλα μα όλα τα εστιατόρια έχουν σαλάτες στον κατάλογο και η σαλάτα με τις μαύρες φακές, στην προκειμένη, ήταν μία πολύ καλή επιλογή για αρχή. Το μόνο που ζήτησα, και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να με εξυπηρετήσουν ήταν, να έχω για dressing λίγο ελαιόλαδο με λεμόνι, αντί για αυτό που έγραφε στον κατάλογο.

katalogos

Όσο για το κυρίως πιάτο, ήμουν ανάμεσα στον σολομό και το στήθος κοτόπουλο, αλλά προτίμησα το δεύτερο. Αν και θα μπορούσα να ζητήσω να το συνοδεύσω με ψητά ή βραστά λαχανικά, δεν το έκανα γιατί αφενός δεν πεινούσα πολύ και αφετέρου γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλει κάποιος άλλος να φάει τα chips πολέντας που είχε.

file_000-1

Το κοτόπουλο πάντως ήταν πεντανόστιμο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *