Όποιος αγαπάει την bitter σοκολάτα, πρέπει να δοκιμάσει αυτά τα brownies, που είναι μαλακά μέσα και συνδυάζονται άψογα με έναν δυνατό εσπρέσο.

Υλικά:

½ φλιτζ. λάδι καρύδας

½ φλιτζ. κακάο σκόνη χωρίς ζάχαρη

200 γρ. σοκολάτα (70% κακάο και πάνω)

¾ φλιτζ. μέλι

2 αβγά

1 κουτ. του γλυκού βανίλια

¼ φλιτζ. αλεύρι καρύδας

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μικρό ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι καρύδας, το κακάο και την σοκολάτα και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Το βγάζουμε από την φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το μέλι και μόλις κρυώσει προσθέτουμε τα αβγά (χτυπημένα), την βανίλια και το αλεύρι καρύδας.

Βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *