Αν δεν τρως σιτάρι και τα συναφή, το ψωμί σου λείπει πάρα πολύ. Ειδικά, όταν έχεις μπροστά σου ένα λαχταριστό κρόκο αβγό, τον οποίο δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να τον μαζέψεις από το πιάτο. Μπορείς να βάλεις τέλος σε αυτό το μαρτύριο με αυτό το πανεύκολο ψωμί που δεν έχει καθόλου αλεύρι αλλά αλεύρι αμυγδάλου.

Continue Reading

Αυτή η κρέμα με σπόρους chia είναι σίγουρα διαφορετική από ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα, αλλά είναι τόσο γευστική και θρεπτική που αξίζει να την δοκιμάσετε. Επειδή χρειάζεται να μείνει 8 με 9 ώρες στο ψυγείο, καλύτερα να την ετοιμάσετε από το βράδυ και να την απολαύσετε για πρωινό.

Continue Reading

Οι λόγοι που πολλοί αποφεύγουν την «ρώσικη» είναι δύο. Ο πρώτος είναι ότι έχει μαγιονέζα και ο δεύτερος ότι έχει πατάτα. Σκέφτηκα λοιπόν, έναν τρόπο για να καταρρίψω και τους δύο αυτούς λόγος. Έτσι, χρησιμοποίησα σπιτική μαγιονέζα και γλυκοπατάτα.

Continue Reading

Η φριτάτα είναι μία ομελέτα φούρνο που μπορεί να γίνει με πολλά υλικά. Η γλυκοπατάτα της δίνει μία γλυκιά γεύση που δένει τέλεια με το αβγό.

Continue Reading

Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είναι εύκολο να κόψεις τη ζάχαρη, μία για πάντα από τη ζωή σου. Και να συμπληρώσω ότι δεν είναι και ακατόρθωτο.

Continue Reading